Gå til hovedindhold

Safiren (12 - 25 år)

Safiren er et opholdssted for unge i alderen 12-25 år med personligheds- og tilknytningsforstyrrelser samt stressbelastning og anden psykisk vanskelighed.

Billede af indgangspartiet på Safiren med blå himmel

Indhold

  Hyggeligt hovedhus med tilhørende lejligheder beliggende ud til åbne marker.

  Hvem kan bo her?

  Målgruppen er unge i alderen 12-25 år med personlighedsforstyrrelser, stressbelastning, tilknytningsforstyrrelser og anden psykisk vanskelighed.

  De unge kan have adfærd, som er præget af tilknytningsskader og sociale- og indlæringsudfordringer og som i svær grad er udfordret med et evt. forbrug af rusmidler, er kriminalitetstruet eller er dømt til strafferetslig foranstaltning. 

  Hvordan arbejder vi?

  På Safiren gøres der meget ud af samarbejde med forældre, da vi tror på, at alle forældre elsker deres børn og gør det bedste, som de kan ud fra deres ressourcer og muligheder.

  Vi arbejder med anerkendende og narrativ (KRAP) tilgang med en høj grad af aktiv inddragelse af børn/unge i egen fokusplan for trivsel og udvikling.

  Paragrafer og visitering

  Safiren er godkendt til 5 pladser. Heraf er 3 pladser godkendt til ophold, jf. lov om social service § 66, stk. 1, nr. 7 for aldersgruppen 12-17 år, og 2 pladser er godkendt som fleksible pladser til ophold, jf. lov om social service § 66, stk. 1, nr. 7, og § 107 for aldersgruppen 18-25 år.

  Forrige Næste

  Se vores andre afdelinger